Szeretettel köszöntjük a virtuális Equi-Farm webáruház vevőjeként!

 

Ha érdekli cégünk múltja, akkor kérem olvasson tovább, ha nem, akkor az egy kicsit rosszul fog esni…Mivel  ezt úgysem tudom meg, nyugodtan lépjen tovább a nézelődéshez… 🙂

Egy story, amely már history…

A kezdetek 1993-ra datálhatóak,amikor is frissen végzett élelmiszeripari mérnökként a rendszerváltás kaotikus állapotai erre a még nem ismert,de azóta igen megszeretett területre vezettek.

Először egyéni vállalkozóként kezdtem tevékenységemet, az akkor még igencsak nehezen beszerezhető,  a magyar lovasok által hiányolt termékek és márkák importálásával. Kezdetben lovasboltokat, vásározókat, kereskedőket kerestem fel és nyertem meg ügyfélnek – ma már számomra is meglepő – rettenthetetlen önbizalommal és ifjonti lelkesedéssel.Közben jószerencsém lehetővé tette, hogy munkatársként sikerült a számomra teljesen ismeretlen Nyugat-Európa szinte összes jelentős lovas rendezvényét és vásárát megismernem, kellő termékismeretre szert tennem, a kereskedelem csínját-bínját ellesnem  -remélem, apai nagyapám büszke lenne rám – és nem utolsósorban megtapasztalni a lovas emberek lelkületét.

Adta magát, hogy az általam forgalmazott termékeket a helybeli ill. környékbeli lovasok is megvásárolhassák,ezért 1995-ben megnyitottuk első picike boltunkat Pilisen, majd pár év után egy másik, kicsit nagyobb épületbe költöztünk az ezredfordulón. Ekkor már nem csak Európából, hanem Indiából, Kínából, Tajvanból is importáltunk .Új, de annál sikeresebb szegmens lett a villanypásztor,amely egyre népszerűbb és keresettebb lett.

Fejlődésünk csúcspontja 2010-ben érkezett el, mikor is sok álmatlan éjszaka és hezitálás után belefogtunk egy számunkra grandiózusnak számító terv megvalósításába, megálmodtunk egy számunkra igazán nagy és megfelelő helyen lévő lovasboltot, amelyet talán kis túlzással de annál nagyobb büszkeséggel áruháznak neveztünk el. EQUI-FARM Áruháznak. EQUI , mert itt minden van, ami egy lónak vagy lovasnak kellhet, FARM, mert szeretnénk kiszolgálni a háztáji haszonállatokat tartó gazdákat is.

Családi vállalkozásként dolgozunk, az elmúlt években sok visszajáró vevőnk és  kiskereskedelmi partnerünk lett. A személyes kiszolgálás mellett rengeteg csomagot küldünk szét az országban, sőt a határon túl is , főleg Szlovákiába és Romániába.Webáruházunk fejlesztésével és árukészletének növelésével is szeretnénk versenyképesek maradni,az itt kínált termékek nagy része biztosan fizikálisan is hozzáférhető.

Elsősorban a hobbilovasok találják meg nálunk, amit keresnek, de kiterjedt országos és nemzetközi kereskedői kapcsolatainknak hála szinte semmilyen termék beszerzése sem okozhat  gondot.Ha mégis, akkor megtudom magyarázni 🙂

De félre a tréfával, köszönöm, hogy elolvasta soraimat,remélem, hogy egyszer személyesen is ellátogat hozzánk! Addig is jó nézelődést kívánok a polcokon!

Ábrahámné Kati