HOGYAN VÁSÁROLJON ?
Üdvözöljük az Equi-time Kft. internetes lovasboltjának információs oldalán, ahol megismerheti a bolt működését, szállítási- és fizetési módokat, ezek árait és áruházunk üzletszabályzatát.

Ügyfélszolgálat

A megrendelések feldolgozása és postázása munkanapokon történik,hétvégén és munkaszüneti napokon az ügyfélszolgálat szünetel (természetesen rendelését ekkor is feladhatja). Személyes átvételre is csak az ügyfélszolgálat nyitvatartási idejében van mód.
Ügyfélszolgálat címe: Pilis 2721 Kossuth L. út 1.
Tel./fax: 29-497-347
Mobil: 30-498-9801
E-mail: equitimekft@gmail.com
Nyitvatartás: Munkanapokon 9-17 óráig.
Szombaton 8-12-ig.

Böngészés

Önnek nem kell regisztrálnia magát/ cégét ahhoz, hogy a termékeket megtekintse, bővebb információt kaphasson róluk, vagy az árakról tájékozódjon.

Regisztráció

Érvényes rendelést Ön  regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Ezt a regisztráció menüpontra kattintva teheti meg. Lehetőség van webáruházunkban vendég regisztrációra is. Itt nem kötelező jelszót, felhasználónevet megadni a rendszerünkben. Viszont így, a legközelebbi vásárlása során Önt nem azonosítjuk be. Emiatt egy új vásárlás során Önnek újra meg kell adni adatait. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. itt hívnánk fel a figyelmét arra, hogy olyan telefonszámot érdemes megadni, amelyen munkanapokon 9-17 óra között vissza tudjuk igazolni megrendelését.

Rendelés

Regisztrált felhasználóink a kosár gombra kattintva tehetik bele a kiválasztott terméket rendelési listájukba. Amennyiben több terméket nem kíván rendelni, a rendelés feladásakor választhat szállítási és fizetési módot.Minden felhasználó, aki rendelést ad fel boltunknak, elfogadja az Üzletszabályzatot, melyet a rendelés feladásával kötelező érvényűnek tekint magára nézve.

Szállítási és fizetési módok

Cégünk, az Equi-time Kft. minden kiszállított termék mellé termékszámlát állít ki!
Részleteket lásd a “Szállítás menete” menüben.

Elállás joga

Kérjük rendelését csak az Üzletszabályzat elolvasása és megértése után adja fel, mert a rendelésfeladással magára kötelező érvényűnek kell tekintenie azt.
Önnek joga van a megrendelést követően, de legkésőbb 24 órával a rendelés után a vásárlástól elállni. Ezt az igényét az ügyfélszolgálat telefonszámán (29-497-347) vagy e-mailban jeleznie kell.

Adatainak védelme

Az Equi-time Kft. az Ön adatait a szerződés teljesítése érdekében tárolja. Adatait harmadik személy részére nem adja át.Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.


Üzletszabályzat

1. Általános tudnivalók, feltételek:

1.1. Az Equi-Time Kft. Internetes áruházában történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a http://www.lovasbolt.shp.hu/ webcímen. Egyéb módon (telefonon, faxon, e-mailben) leadott rendeléseket csak utólagos visszaigazolás után áll módunkban elfogadni.

1.2. Az Equi-Time Kft. Internetes áruházában mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A rendelés feladásával vevő elfogadja az üzletszabályzatot.

2. Regisztráció:

2.1. Amennyiben a vásárló az Equi-Time Kft. Internetes áruházában nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos, a valóságnak megfelelő adatok megadásával értelemszerűen ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.

2.2. Bármelyik jelentkezési lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és az Equi-Time Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

3. Bemutatott termékek:

3.1. A vásárolt áruk jellemzőiről a konkrét árucikk információs oldaláról kaphat bővebb felvilágosítást.

3.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFA-t.

4. Garancia, szavatosság:

4.1. Az eladó az által eladott árukra terméktípustól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltűntetve.

4.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

4.3 Az Equi-Time Kft. Internetes áruházban az új, garanciális termékek garanciája a számla eredeti példányával és garancialevéllel érvényesíthető.

4.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

5. Rendelés, szállítás, fizetés:

5.1.Az Equi-Time Kft. Internetes áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja az üzletszabályzatot, magára nézve azt kötelező érvényűnek tartja, tisztában van a rendelés menetével.

5.2. Az Equi-Time Kft. Internetes áruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalakon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Equi-Time Kft. felelősséget nem vállal.

5.3. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, és hiány vagy téves szállítás esetében az ügyfélszolgálatot 2 napon belül értesíteni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

5.4. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására a plusz szállítási költség felszámításával.

5.5. A vevő a csomagot termékszámlával kapja, amennyiben hiányzik a csomagból, haladéktalanul fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

5.7. A rendeléskor megjelölt fizetési módot a vevőnek kötelező érvényűnek kell tekinteni (rendelés visszaigazolása, elfogadása esetén). Fizetés történhet a szállítónak (posta) a csomag átvétele alkalmával készpénzben, vagy készpénzzel ügyfélszolgálatunkon.

6. A vásárlástól való elállás joga:

6.1. A vevő jogosult a megrendelést követően, de legkésőbb 24 órával a rendelés után vásárlástól elállni. Ezt az igényét az ügyfélszolgálat telefonszámán (29-497-347) vagy e-mailben egyaránt jeleznie kell. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

6.2. Az Equi-Time Kft. Internetes áruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

7. Felelősség korlátozása:

7.1.Az Equi-Time Kft.. Internetes áruházában való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét, és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

7.2Az Equi-Time Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

7.2.1. Az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat

7.2.2. Bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza az Equi-Time Kft. Internetes áruház akadálytalan működését és a vásárlást

7.2.3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon

7.2.4. Bármely levél – független attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett – de főleg bármilyen adat elvesztése

7.2.5. Bármely szoftver nem megfelelő működése

7.2.6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei

7.3. Az Equi-Time Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, független attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami az Equi-Time Kft. Internetes áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

7.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

7.5. Egyedül a vásárló felelős az Equi-Time Kft. Internetes áruházhoz való kapcsolódásáért, és az Equi-Time Kft. Internetes áruházban való vásárlásáért.

7.6. Az Equi-Time Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

7.7. Az Equi-Time Kft. Internetes áruházban szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az Equi-Time Kft. Internetes áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe, így az ez előtti megrendelésekre ez nem vonatkoznak.

7.8. Az Equi-Time Kft. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, és szabályait, és/vagy az Equi-Time Kft. Internetes áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességéét, és az Equi-Time Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.

7.9. Bármely módosítás abban az esetben lép életbe, amikor az online megtalálható az Equi-Time Kft. Internetes áruházban. Bármely résztevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

7.10. Az Equi-Time Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt jogsértés miatt.

7.11. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az Equi-Time Kft. Internetes áruházban Az Equi-Time Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását, és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

8. Személyes adatok:

8.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni, vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

8.2. Az Equi-Time Kft. Internetes áruház vásárlóinak adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételinek későbbi bizonyítási érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók az Equi-Time Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.