Szállítás menete

Szállítási és fizetési módok 

Cégünk, az Equi-time Kft. minden kiszállított termék mellé termékszámlát állít ki!
Megrendelése elküldésekor az alábbiak közül választhat:

Személyes átvétel az ügyfélszolgálaton-fizetés készpénzzel vagy bankkártyával

Az ügyfélszolgálaton történő átvétel előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, minden esetben telefonos visszaigazolást követően.
Ügyfélszolgálatunk címe: Pilis 2721 Kossuth L. út 1.
Nyitvatartás: Munkanapokon 9-17 óra között,szombaton 8-12 között.


Belföldi csomag-fizetés előre átutalással

A rendelés leadása után az ügyfélszolgálat felveszi Önnel a kapcsolatot és egyezteti Önnel a termék elérhetőségét vagy raktárra kerülésének várható időpontját. Amennyiben a termék készleten van,akkor a termék ellenértéke a postaköltség összegével növelve utalandó az Equi-time Kft. bankszámlaszámára.

A számlaszám:

10403129-31215547-00000000

Kérjük,  az  utalásnál mindenképp tüntesse fel nevét és címét a megjegyzés rovatban!

Belföldi csomag – fizetés utánvéttel vagy átutalással magyarországi címre

A csomagot a GLS szállítja.

Magyarország területén bármely címre 1.490 forintos áron történik a szállítás, 1 csomag maximum 30 kg lehet.
Amennyiben a rendelt áruféleség raktáron van,a feladás a megrendelés visszaigazolását követő 3 munkanapon belül történik.

Az áru ellenértékének kifizetése történhet készpénzzel ill. a GLS futárnál bankkártyával.( Mastercard, Maestro,Visa, American Express )

A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet ,mely tartalmazza a csomag számot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS ügyfélszolgálatának számát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni,melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy csomagpontban,.Az Equi-time Kft. semmilyen egyéb költséget (csomagolás, kezelési) nem számol fel.
Kérjük, hogy a csomagot mindig csak ép állapotban vegye át, egyéb esetben vetessen fel jegyzőkönyvet.
Amennyiben bármely esetben nem egyezik a kapott termék a rendelttel, azonnal lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Díjak

Bruttó 30.000 forint rendelési érték alatt 1.490 forint postaköltséget számolunk fel.Bruttó 30.000 forint vásárlás felett nincsen szállítási költség, tehát érdemes ezen érték felett vásárolni! Kivételt képeznek az olyan rendelések , melyben nagy tömegű vagy térfogatú termékek szerepelnek, ezek szállítási költsége a rendelés után kalkulálható, minden esetben egyeztetést kíván a vevővel.

Belföldi csomag-   fizetés utánvéttel  vagy átutalással GLS csomagpontra címezve

A csomagot a GLS szállítja, 270 településen, 650 átvevőhelyen vehető át a rendelt termék.

Magyarország területén bármely GLS- Csomagpont címre 1.490 forintos áron történik a szállítás, 1 csomag maximum 30 kg lehet.
Amennyiben a rendelt áruféleség raktáron van,a postára adás a megrendelés visszaigazolását követő 3 munkanapon belül történik.

Az áru ellenértékének kifizetése készpénzzel, egyes pontokon bankkártyával is  történhet.

Díjak

Bruttó 30.000 forint rendelési érték alatt 1.490 forint postaköltséget számolunk fel..Bruttó 30.000 forint vásárlás felett nincsen szállítási költség, tehát érdemes ezen érték felett vásárolni! Kivételt képeznek az olyan rendelések , melyben nagy tömegű vagy térfogatú termékek szerepelnek, ezek szállítási költsége a rendelés után kalkulálható, minden esetben egyeztetést kíván a vevővel.